Netværksgrupper

PrintGem som PDF

Netværksgrupper

effektivitet.dk tilbyder adgang til en række faglige netværk indenfor produktionsområdet. Her mødes chefer og funktionelle eksperter fra forskellige virksomheder og deler erfaringer og viden.

Operations Management Øst

Netværksgruppe SCM Øster en netværksgruppe for personer på Sjælland,  der dagligt arbejder med Supply Chain  Management og logistik.
Læs mere om gruppen her.

Lean Supply Chain

Netværksgruppen er for personer på Sjælland og øerne, der interesserer sig fagligt for anvendelsen af Lean tankegangen i praksis samt for Supply Chain Management og logistik.
Læs mere om gruppen her.

Lean Production Vest

En netværksgruppe der interesserer sig fagligt for produktion, produktivitet og procesforbedringer og har fokus på tværorganisatoriske forbedringer.
Læs mere om gruppen her.

TWI Netværk DK

TWI Netværk DK er et netværk med fokus på: Hvordan man skaber og vedligeholder TWI supervisorsystemet, så den enkelte supervisor dagligt arbejder på at skabe og vedligeholde gode medarbejderrelationer, løbende uddanner medarbejderne og forbedrer processerne. Primært for dem som har arbejdet med TWI i mere end 3 år og har udviklet interne TWI træner.
Læs mere om gruppen her  

Basic TWI Netværk DK

Basics TWI Netværk DK er et netværk med fokus på: Hvordan man skaber og vedligeholder TWI supervisorsystemet, så den enkelte supervisor dagligt arbejder på at skabe og vedligeholde gode medarbejderrelationer, løbende uddanner medarbejderne og forbedrer processerne. Gruppen er for nye virksomheder og organisationer som er i planlægnings- eller opstartsfasen mht. at indføre TWI.
Læs mere om gruppen her