Aktiviteter

PrintGem som PDF

Aktiviteter

NavnStedTid

 

Tidligere arrangementer 

På besøg hos Unicon

Den 29. november var gruppen hos Unicon, hvor emnerne bl.a. var:
  • Operational Excellence – hvordan kan jeg anvende det i min virksomhed?
  • Supply Chain next level assessment – eksempel på hvordan man kan tage temperaturen på ”rigets tilstand”, og hvor der kan/skal sættes ind.

Operational Excellence hos Valcon

Den 13. september var gruppen hos Valcon. Fokus var på implementing af operational excellence. How to optimize shop floor by coaching.

På besøg hos DISA

Den 22. marts var gruppen på besøg hos DISA. Temaet var DISA Industries Lean-rejse.

Optimering af intern supply chain hos FMI

Den 30. november var gruppen på besøg hos FMI – Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse. Temaet var: Optimering af intern supply chain. Nuværende betingelser, fastlæggelse af ny strategi for styring og udfordringer undervejs i forløbet.

På besøg hos Hardi

Den 21. september var gruppen på besøg hos Hardi. Der var præsentation af Hardi, fabriksrundvisning, make/buy – kernekompetencer og Lean/kvalitet.

På besøg hos Columbus

Den 8. juni var gruppen hos Columbus. Temaet var: ERP implementering, forudsætninger for succes, væsentlige/typiske udfordringer

Møde hos Georg Jensen

Den 9. marts var gruppen på besøg hos Georg Jensen. Temaet var: Demand & Supply Forecasting.

TWI hos PostNord

Den 24. november var gruppen sammen med SCM Øst gruppen hos PostNord. Temaet var: Grundlæggende TWI. Der var live træning i produktionen, og deltagerne hørte hvordan PostNord startede TWI rejsen med de udfordringer og resultater, der har været og stadig er i forbindelse med implementering af TWI.

Sales & Operations Planning

Den 28. april var gruppen hos Syncronic med følgende program:

•	Sales & Operations Planning - Best practice process og eksempel på systemunderstøttelse med SAP IBP
• Outsourcing af forecast processen – Outsourcing af forecast processen (eller dele af denne) mhp optimering af statistical forecasting og process improvement

LinkedIn og spændende indlæg

Den 3. decemver var gruppen hos Unicon med temaet: Hvordan anvender jeg bedst rekruttering og LinkedIn?

To spændende indlægsholdere. En omkring headhunting/rekrutting samt en omkring LinkedIn og optimering af samme.

Værdiskabende Supply Chain

Vi inviterede den 2. september til fælles netværksmøde med Kim Hald, Associate Professor, Ph.D. Copenhagen Business School og temaet: Hvordan kan Supply Chain være værdiskabende frem for ”bare” et cost center? 

Value based pricing – spareparts.

Den 24. september var gruppens tema: Value based pricing – spareparts. Der var også indlæg fra Dan Rørmand Brøgger, MAN Diesel & Turbo.

Hos Unibake/Lantmannen/Shulstad

Den 11. juni var gruppen hos Unibake/Lantmannen/Shulstad med temaet: World Class Operations Management/TPM.

Welltech

Den 12. marts mødtes gruppen hos Welltech

Fælles netværksmøde

Den 17. marts var der fælles netværk. Kodeordet for dagen var inspiration og vidensdeling. Der var fokus på de enkelte deltageres egne erfaringer - gode og dårlige -indenfor Lean, produktivitet, SCM, TPM og flow. Der var tre virksomhedsbesøg  - hos Ib Andresen Industri A/S, Langeskov, Louis Poulsen Lighting, Vejen og Robotcenter, Teknologisk Institut, Odense.

Møde og julefrokost

Den 4. december mødtes gruppen hos EG, og afsluttede med den årlige julefrokost. 

Supply chain strategi og eksekvering 

Widex gennemgår i disse år en super spændende udviklingsproces. Der er fokus på mange fronter ikke mindst på forsyningskæden. VP, Global Supply Chain, Gustaf Høskuldsson samt en af hans projektledere fortalte gruppem omkring udvikling og ikke mindst eksekvering af deres supply chain strategi.

Transformation af en reservedelsforretning

Den 12. juni var gruppen hos Valcon Business Development A/S.

Temaet var: Transformation af en reservedelsforretning.Valcon har hjulpet en stor historisk virksomhed med at forbedre forsyningskæden i deres reservedelsforretning.

Produktion i nye lokaler

Den 5. december var gruppen på besøg hos Disa med tema om Disa's etablering af produktion i nye lokaler.

På besøg hos FLSmidth

Den 24. maj var gruppen på besøg hos FLSmidth og agendaen var følgende:

Agenda:
Frokost i kantinen
FLSmidth A/S, single-source supplier
FLS Customer Services Cement Strategy
Off-shoring to India
Performance/KPI
Next steps
Bordet rundt
Meddelelser fra netværksleder Ole M. Svendsen  

På besøg hos Carlsberg

Den 1. marts var gruppen på besøg hos Carlsberg og temaet var SCM-projekter. 

På besøg hos Emri

Den 1. december var gruppen hos Emri sociale netværk var på dagsordenen. Gruppen hørte bl.a. om LinkedIn, Facebook og Twitter, de mest anvendte i DK, og så på nogle cases, bl.a. udviklingen af Fiat Mio. Det var nærmest en øjenåbner. Udbredelsen og anvendelsen af sociale medier synes at være i rivende udvikling. 

På besøg hos DISA

Den 8. september var gruppen hos DISA Industries. Temaet var: Reservedelssalg med fokus på den interne proces fra indtastning af ordrer til de bliver shippet. Til emnet hører også logistikken, hvordan varer "kodes" og lageret styres med henblik på et høj servicelevel.  

På besøg hos Valcon

Temaet på mødet den 26. maj hos Valcon var formulering af en SCM-strategi. Management Consultant Ole Torp gav deltagerne inspiration omkring hvad strategi generelt skal tjene til og - i relation til SCM - nogle "dimensioner", som skal tænkes ind i en relevant strategi.  

På besøg hos Georg Jensen

Temaet på mødet den 10. marts hos Georg Jensen var international SCM udvikling og -strategi. Supply Chain Management Director Bo Quist fortalte om de seneste års markante udvikling med opbygning af en international forsyningskæde som kombinerer egne produktionsfaciliteter, underleverandører, egne salgssteder, eksterne salgssteder og lagre.  Efterfølgende var der rundvisning i fabrikken.