Aktiviteter

PrintGem som PDF

Kommende arrangementer

NavnStedTid

Tidligere arrangementer

Visual performance management hos Dansac

Den 4. december var gruppen hos Dansac og temaet var: Visual performance management – hvordan bliver det værdiskabende at se på KPI’er? Igen – igen – igen implementering af tavler med KPI’er og snak om at nå vores mål. Der var opgaver og diskussion om hvordan  teknikernes tid anvendes bedst – reparerer maskiner eller gå til statusmøde?

Dansacs nuværende model, som er under implementering, blev præsenteret, og der var input og diskussion omkring teknikernes deltagelse i for mange møder. 

Forankring af LEAN mindset ho Novo Nordisk

Den 29. august var gruppen hos Novo Nordisk hvor der var: Introduktion til DFP-KA og deres tilgang til LEAN, Rundvisning i bygn. DF, Sparring på ”Forankring af LEAN mindset, de er i gang med at implementerer LEAN agenter i teams, med mål at have ambassadører i hvert team, som bliver trænet og kan gå forrest.

Kanaban hos FOSS Analytical

Den 3. maj var gruppen på besøg hos FOSS Analytical. Der var rundtur og efterfølgende case: Kanbansystem vs. Lokal kapacitetsplanlægning.

På besøg hos Novo Nordisk

Den 18. januar var gruppen hos Novo Nordisk, hvor vært Charlotte Guldmann fortalte om erfaringerne hos Novo Nordisk med at redesigne en kompleks proces til en ny og mere simpel, med fokus på de metoder der er brugt for at opnå et både hurtigt og såvel som bæredygtigt resultat - hver gang.

På besøg hos Flügger

Den 30. august holdt gruppen det først netværksmøde hos Flügger i Kolding. Der var introduktion af virksomheden og rundvisning på fabrikken.
Herefter var der fremlæggelse af 2 cases: Lean – re-start strategi og Planlægning – Sikre flow gennem fabrikken Lean – re-start strategi.
Til sidst blev der arbejdet med cases i to grupper.