Basic TWI Netværk DK

PrintGem som PDF

Netværk med fokus på at skabe grundlæggende stabilitet med mennesket i centrum

Basics TWI Netværk DK er et netværk med fokus på:Hvordan man skaber og vedligeholder TWI supervisorsystemet, så den enkelte supervisor dagligt arbejder på at skabe og vedligeholde gode medarbejderrelationer, løbende uddanner medarbejderne og forbedrer processerne.

Gruppen er for nye virksomheder og organisationer som er i planlægnings- eller opstartsfasen mht. at indføre TWI. På møderne i denne gruppe er der fokus på at netværkke og vidensdele omkring TWI programmerne og hvordan man kommer sikkert igennem de 7 opstartstrin. Møderne forgår hos en værtsvirksomhed, som vil præsenter deres TWI set up og netværksgruppen vi herefter drøfte dette. 

TWI JM Kursus (003) Besk

Mødefrekvens

Der afholdes 4-5 møder om året. Formen på møderne er den såkaldte 12/12 model, hvor møderne starter kl. 12:00 den første dag med fokus på værtsvirksomheden, mens anden dag bruges til valgte emner frem til kl. 12:00.

effektivitet.dk's sekretariat ordner det praktiske i forbindelse med møderne, herunder indkaldelse, opfølgning på deltagere, m.m. 

Pris 

Det koster kr. 3.000,- ekskl. moms om året  at være med i en netværksgruppe. Derudover skal man være medlem af effektivitet.dk – enten via et firmamedlemskab (kr. 5.450,- ekskl. moms om året) eller et personligt medlemskab (kr. 1.850,- ekskl. moms om året).

Bliv medlem

Ønsker du medlemskab af en netværksgruppe, kan du søge om optagelse her.