Netværksgrupper

PrintGem som PDF

Netværksgrupper

Møder i netværksgrupperne er åbne og uformelle, men samtidig meget konkrete. Meningen er at give de enkelte medlemmer større viden, bedre værktøjer og ny inspiration til at løse både generelle og specifikke opgaver i virksomheden.

Fælles Netværksmøde

Formålet er at inspirere og opbygge kompetencer

Missionen er at "inspirere og opbygge kompetence ved at indhente og udveksle kompetence i operational excellence gennem videndeling, adgang til best practice og certificeret uddannelse, som fremmer medlemmernes og virksomhedernes succes".

Vi mødes i virksomhederne

Netværksgrupperne mødes typisk hos et medlems virksomhed. Her hører man om virksomheden og kommer på en rundvisning. Ofte vil man også få gennemgået en lærerig case eller en aktuel problemstilling. Bagefter diskuteres dagens tema eller andre problemstillinger, som ønskes behandlet i gruppen. Alle møder er lukkede og fortrolige.

Du kan her læse mere om, hvad det vil sige at være medlem af en netværksgruppe i effektivitet.dk.

Et værdifuldt netværk!

Læs her artiklen: Et værdifuldt netværk - til dig med solidt kendsbab til Lean Service og Administration fra Effektivitet nr. 1, 2018.

Netværk gav konkrete idéer og ny energi

Læs her artiklen: Netværk gav konkrete idéer og ny energi fra Effektivitet nr. 3, 2017. Artiklen er om det første netværksmøde hos Flügger i Lean Supply Chain-guppen. 

Pris

Det koster kr. 3.000,- ekskl. moms om året  at være med i en netværksgruppe. Derudover skal man være medlem af effektivitet.dk – enten via et firmamedlemskab (kr. 5.450,- ekskl. moms om året) eller et personligt medlemskab (kr. 1.850,- ekskl. moms om året).

Bliv medlem

Ønsker du medlemskab af en netværksgruppe, kan du søge om optagelse her.

Umiddelbart efter tilmelding fremsendes en faktura.

Netværksgrupperne

effektivitet.dk har følgende netværksgrupper:

Lean Production Vest

Lean Production Vest - En netværksgruppe der interesserer sig fagligt for produktion, produktivitet og procesforbedringer og har fokus på tværorganisatoriske forbedringer

Lean Service og Administration

Lean Service og Administration - En netværksgruppe for personer med et solidt kendskab til Lean også i strategiske sammenhænge, samt at have et ønske om at udvikle og dele egen viden.

Operations Management Øst

Operations Management Øst - En netværksgruppe som fokuserer på ledelse af logistikfunktionen.

Lean Supply Chain

Lean Supply Chain - en gruppe for dem der interesserer sig fagligt for anvendelsen af Lean tankegangen i praksis samt for Supply Chain Management og logistik.

TWI Netværk DK

TWI Netværk DK - en netværksgruppe for virksomheder og organisationer der har arbejdet med TWI i mere end 3 år og har udviklet interne TWI træner. 

Basic TWI Netværk DK

Basic TWI Netværk DK - en netværksgruppe for nye virksomheder og organisationer som er i opstarts- eller planlægningsfasen mht. at indføre TWI.