Aktuelt

blog

Better Supply Chain Decisions with Advanced Analytics

In today’s fast-paced world, the ability to rapidly evaluate multiple scenarios and drive smart business decisions can be the difference between success and failure, so how do you harness new data sources to boost business planning and can you quickly analyze the new data and transform it into actionable insights to accelerate your supply chain and planning initiatives?

Læs mere
blog

8 Keys to Achieving Success with Artificial Intelligence in Supply Chain

This white paper looks at the fundamentals that supply chains need in place in order to achieve real results from Artificial Intelligence implementations. By One Network Enterprises

Læs mere
blog

Leanrejsen

Leanrejsen - En guide til leanledelse beskriver en metode, som virksomhederne kan benytte for selv at implementere lean.

Læs mere
blog

Tech fra toppen

Blockchain, Internet of Things og kunstig intelligens sikrer fremtiden for succesfulde Tradeshift - hør hvordan i Tech fra Toppen.

Læs mere
blog

Indspark: S&OP-processen: Tving den taktiske tænkning ind i S&OP-processen

Dette er fjerde blog i en serie, der går i dybden med begrebet sales & operations planning (S&OP). Vi undersøger, hvad det er, hvorfor processen er vigtig, hvordan det overordnet set skaber værdi og præsenterer fem anbefalinger til, hvordan det helt konkret kan gøre en verden til forskel for din virksomhed. Her kommer den anden anbefaling.

Læs mere
blog

Indspark: S&OP processen: Lad den administrerende direktør sidde for bordenden

Dette er tredje blog i en serie af blogs, der går i dybden med begrebet sales & operations planning (S&OP). Vi undersøger, hvad det er, hvorfor processen er vigtig, hvordan det overordnet set skaber værdi og formulerer fem anbefalinger til, hvordan det helt konkret kan gøre en verden til forskel for din virksomhed.

Læs mere
blog

Indspark: Derfor er sales & operations planning værdifuld

Dette er anden blog i en serie, der går i dybden med begrebet sales & operations planning (S&OP). Vi undersøger, hvad det er, hvorfor processen er vigtig, hvordan det overordnet set skaber værdi og går videre til en række anbefalinger til, hvordan det helt konkret kan gøre en verden til forskel for din virksomhed.

Læs mere
blog

Indspark: Hvad er S&OP for en fætter?

Dette er første blog i en serie af blogs, der går i dybden med begrebet sales & operations planning (S&OP). Vi undersøger, hvad det er, hvorfor processen er vigtig, hvordan det overordnet set skaber værdi og går videre til en række anbefalinger til, hvordan det helt konkret kan gøre en verden til forskel for din virksomhed.

Læs mere
blog

Indspark: Er outsourcing stadig den rigtige løsning?

Danske virksomheder har fortsat fart på outsourcing, men der sker en modning i retning af andre drivkræfter end blot cost. Næste mål skal være mere synkronisering mellem sourcing- og forretningsstrategi.

Læs mere
blog

Flertal af danske virksomheder halter med digitaliseringen

Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at der er stor forskel på digitaliseringsgraden i de danske virksomheder. Og det er et problem, mener adm. direktør i IT-Branchen.

Læs mere