Aktuelt

blog

Tech fra toppen

Blockchain, Internet of Things og kunstig intelligens sikrer fremtiden for succesfulde Tradeshift - hør hvordan i Tech fra Toppen.

Læs mere
blog

Indspark: S&OP-processen: Tving den taktiske tænkning ind i S&OP-processen

Dette er fjerde blog i en serie, der går i dybden med begrebet sales & operations planning (S&OP). Vi undersøger, hvad det er, hvorfor processen er vigtig, hvordan det overordnet set skaber værdi og præsenterer fem anbefalinger til, hvordan det helt konkret kan gøre en verden til forskel for din virksomhed. Her kommer den anden anbefaling.

Læs mere
blog

Indspark: S&OP processen: Lad den administrerende direktør sidde for bordenden

Dette er tredje blog i en serie af blogs, der går i dybden med begrebet sales & operations planning (S&OP). Vi undersøger, hvad det er, hvorfor processen er vigtig, hvordan det overordnet set skaber værdi og formulerer fem anbefalinger til, hvordan det helt konkret kan gøre en verden til forskel for din virksomhed.

Læs mere
blog

Indspark: Derfor er sales & operations planning værdifuld

Dette er anden blog i en serie, der går i dybden med begrebet sales & operations planning (S&OP). Vi undersøger, hvad det er, hvorfor processen er vigtig, hvordan det overordnet set skaber værdi og går videre til en række anbefalinger til, hvordan det helt konkret kan gøre en verden til forskel for din virksomhed.

Læs mere
blog

Indspark: Hvad er S&OP for en fætter?

Dette er første blog i en serie af blogs, der går i dybden med begrebet sales & operations planning (S&OP). Vi undersøger, hvad det er, hvorfor processen er vigtig, hvordan det overordnet set skaber værdi og går videre til en række anbefalinger til, hvordan det helt konkret kan gøre en verden til forskel for din virksomhed.

Læs mere
blog

Indspark: Er outsourcing stadig den rigtige løsning?

Danske virksomheder har fortsat fart på outsourcing, men der sker en modning i retning af andre drivkræfter end blot cost. Næste mål skal være mere synkronisering mellem sourcing- og forretningsstrategi.

Læs mere
blog

Flertal af danske virksomheder halter med digitaliseringen

Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at der er stor forskel på digitaliseringsgraden i de danske virksomheder. Og det er et problem, mener adm. direktør i IT-Branchen.

Læs mere
blog

Blockchain will be the killer app for supply chain management in 2018

The distributed ledger technology that underpins cryptocurrencies is now poised to disrupt supply chain management – especially in the global shipping industry.

Læs mere
blog

DI: Vismænd godt ind i kampen for øget produktivitet

De økonomiske vismænd er i ny rolle for første gang på banen med konkrete anbefalinger, der skal løfte produktivitet og konkurrenceevne. Og der er flere gode forslag, som regeringen bør lytte til, lyder det fra DI.

Læs mere
blog

Ny rapport: Automatiseringen vil kræve opkvalificering eller jobskifte for 400 mio. mennesker

Cirka 15 procent af alle jobs globalt set vil i fremtiden blive erstattet af automatisering og ny teknologi, viser en ny rapport fra McKinsey. Der vil dog overordnet set ikke blive brug for færre hænder og hoveder på arbejdsmarkedet, udviklingen kræver bare, at medarbejdere omstiller sig, tilegner sig nye kvalifikationer og efteruddannelse.

Læs mere