Netværksgrupper

PrintGem som PDF

Netværksgrupper

effektivitet.dk tilbyder adgang til fagligt netværk indenfor Lean Service og Administration. Her mødes medlemmerne med et solidt kendskab til Lean, på tværs af brancher og deler erfaringer og viden.

Lean service og administration

Netværksgruppen for Lean i Service og Administration dækker medlemmer fra hele landet og på tværs af brancher. Deltagerne forudsættes at have et solidt kendskab til Lean også i strategiske sammenhænge, samt at have et ønske om at udvikle og dele egen viden.
Læs mere om gruppen her 

TWI Netværk DK

TWI Netværk DK er et netværk med fokus på: Hvordan man skaber og vedligeholder TWI supervisorsystemet, så den enkelte supervisor dagligt arbejder på at skabe og vedligeholde gode medarbejderrelationer, løbende uddanner medarbejderne og forbedrer processerne. Primært for dem som har arbejdet med TWI i mere end 3 år og har udviklet interne TWI træner.

Læs mere om gruppen her  

Basic TWI Netværk DK

Basics TWI Netværk DK er et netværk med fokus på: Hvordan man skaber og vedligeholder TWI supervisorsystemet, så den enkelte supervisor dagligt arbejder på at skabe og vedligeholde gode medarbejderrelationer, løbende uddanner medarbejderne og forbedrer processerne. Gruppen er for nye virksomheder og organisationer som er i planlægnings- eller opstartsfasen mht. at indføre TWI.

Læs mere om gruppen her