Samarbejdspartnere

PrintGem som PDF

Samarbejdspartnere

I effektivitet.dk samarbejder vi med en række organisationer hovedsageligt i forbindelse med vores uddannelser og kurser men også omkring Den Danske Supply Chain Konference. Nedenfor kan du læse om nogle af disse samarbejdspartnere.

APICS_Channel Partner APICS er en international uddannelsesorganisation, der med ca. 80.000 medlemmer globalt, er højt respekteret for sine professionelle uddannelses- og certificerings- programmer. APICS blev etableret i 1957 som "American Production and Inventory Control Society", og har siden haft en fremtrædende rolle i udviklingen af logistiktanke-gangen fra MRP, MRPII over Just In Time til SCM.
Læs mere om APICS her.
Plan _glob

Plan blev oprettet i 1963 og er med sine 2.500 medlemmer i dag den største forening i Sverige indenfor logistik. Plan udbyder - ligesom effektivitet.dk - uddannelser, netværksgrupper og konferencer.  
Læs mere om Plan her.

SDU

Syddansk Universitet åbnede dørene for de første studerende i Odense i september 1966, og siden da er det gået stærkt. De har nu fem fakulteter med over 32.000 studerende, heraf næsten 20% fra udlandet, og over 4.000 ansatte fordelt på hovedcampus i Odense samt regionale campusser i Slagelse, Kolding, Esbjerg og Sønderborg. 

Læs mere om SDU her. 

Dtu _logo

DTU er et selvejende universitet med uddannelse, forskning, forskningsbaseret rådgivning og innovation. Universitetets hovedaktiviteter er forankret i 19 institutter, et nationalt laboratorium for bæredygtig energi og 8 andre universitetsenheder.
Læs mere om DTU her.

AAU_LINE_CPH_blue _cmyk Aalborg Universitet (AAU) er en dynamisk og innovativ, selvejende forsknings- og uddannelsesinstitution inden for den offentlige forvaltning under tilsyn af ministeren for videnskab, teknologi og udvikling. AAU udbyder uddannelser og forskning inden for humaniora, natur-, samfunds- og ingeniør- og sundhedsvidenskab. AaU afholder sammen  med effektivitet.dk Den Danske Supply Chain Konference.
Læs mere om AaU her. 
Scmjpg

Supply Chain Magasinet er Danmarks førende magasin     om ledelse af forsyningskæden. Bladet skal klæde        
danske  ledere af forsyningskæden på, så de klarer sig     godt i den globale hyperkonkurrence.  Indholdet           
behandler alle led i forsyningskæden fra indkøb over   
outsourcing,  lagersystemer, industriel         produktion, transport og distribution.
Læs mere om SCM her.

EG

EG laver branchetilpassede it-løsninger til virksomheder i hele Skandinavien. Med dyb indsigt og viden om udvalgte brancher omsætter EG teknologiske muligheder til løsninger, der virker i praksis. EG’s løsninger er baseret på anerkendte best practice-modeller og er skræddersyet til at optimere virksomhedernes arbejdsprocesser. 
Læs mere om EG her

Logo _TWI Institute Scandinavia

TWI Institut Skandinavien er den eneste officielle certificerede TWI partner i Skandinavien, af TWI Instituttet i USA. TWI Institut Skandinavien er din betroede ressource til TWI Træning, certificering og implementeringsrådgivning. TWI Institut Skandinavien administreres af Business ThroughPeople. 
Læs mere om TWI Institut Skandinavien her.

Vanguard Vanguard blev etableret i England i 1984 af John Seddon, erhvervspsykolog og management konsulent og senest professor ved universitetet i Cardiff. Tidligt i sin karriere udførte John studier, omkring hvorfor så mange forandringsprogrammer i virksomheder fejler.Læring fra dette studie ledte til udviklingen af Vanguards Metode, som kan beskrives som en kombination af Systemtænkning - hvordan arbejdet fungerer - og interventions teori - hvordan man ændrer det.
Læs mere om Vanguard her.
Untitled


Buckingham University er det eneste uafhængige universitet i UK med en Royal Charter og samtidig det mindste med omkring 2.000 studerende. Der er omkring 90 forskellige nationaliteter repræsenteret på universitetet.

Læs mere om Buckingham University her.

Cbs _logo

Handelshøjskolen i København, Copenhagen Business School, blev oprettet i 1917 og blev en integreret del af det danske uddannelsessystem i 1965. I dag er CBS et af Danmarks 8 universiteter og har 20.000 studerende og ca. 1500 medarbejdere - forskere, ph.d. studerende og administrativt personale. 

Læs mere om CBS her. 

DDV_4f _NYT

DDV blev stiftet i 1978, med det formål at danne et forum for erfaringsudveksling mellem danske virksomheder inden for området "vedligehold". Fællesnævneren for alle medlemmer er, at de på den ene eller den anden måde beskæftiger sig med området optimering og vedligehold - enten som bruger, rådgiver eller leverandør. DDV bygger sine aktiviteter på engagement frem for personlig profit.

Læs mere om DDV her.