Samarbejdspartnere

PrintGem som PDF

Samarbejdspartnere

I effektivitet.dk samarbejder vi med en række organisationer hovedsageligt i forbindelse med vores uddannelser og kurser men også omkring Den Danske Supply Chain Konference. Nedenfor kan du læse om nogle af disse samarbejdspartnere.

APICS_Channel Partner APICS er en international uddannelsesorganisation, der med ca. 80.000 medlemmer globalt, er højt respekteret for sine professionelle uddannelses- og certificerings- programmer. APICS blev etableret i 1957 som "American Production and Inventory Control Society", og har siden haft en fremtrædende rolle i udviklingen af logistiktanke-gangen fra MRP, MRPII over Just In Time til SCM.
Læs mere om APICS her.
Plan _glob

Plan blev oprettet i 1963 og er med sine 2.500 medlemmer i dag den største forening i Sverige indenfor logistik. Plan udbyder - ligesom effektivitet.dk - uddannelser, netværksgrupper og konferencer.  
Læs mere om Plan her.

SME Logo

SME står for The Society of Manufacturing Engineers,       og er verdens førende professionelle organisation       
indenfor produktion og logistik. De har medlemmer         i over 70 lande og  resenterer produktionsfolk indenfor 
alle områder.  De indhenter og formidler den
nyeste viden om  trends og teknologier indenfor             produktion og logistik
Læs mere om SME her. 

Ame _logo

AME -Association of manufacturing excellence- blev oprettet I 1985 som en non- profit organisation. AME afholder workshops, seminarer, virksomhedsbesøg og     konferencer, og holder dermed medlemmerne opdateret 
med det nyeste indenfor produktion og logistik.
Læs mere om AME her.

AAU_LINE_CPH_blue _cmyk Aalborg Universitet (AAU) er en dynamisk og innovativ, selvejende forsknings- og uddannelsesinstitution inden for den offentlige forvaltning under tilsyn af ministeren for videnskab, teknologi og udvikling. AAU udbyder uddannelser og forskning inden for humaniora, natur-, samfunds- og ingeniør- og sundhedsvidenskab. AaU afholder sammen  med effektivitet.dk Den Danske Supply Chain Konference.
Læs mere om AaU her. 
Scmjpg

Supply Chain Magasinet er Danmarks førende magasin     om ledelse af forsyningskæden. Bladet skal klæde        
danske  ledere af forsyningskæden på, så de klarer sig     godt i den globale hyperkonkurrence.  Indholdet           
behandler alle led i forsyningskæden fra indkøb over   
outsourcing,  lagersystemer, industriel         produktion, transport og distribution.
Læs mere om SCM her.

Produktion 360

Produktion360 skriver om og til produktionsvirksomheder i Danmark. Produktion360 tager ledelsesmæssige og IT-strategiske emner op, ser på tendenser og afdækker         holdninger hos dem, der har fingeren på pulsen.
Læs mere om Produktion360 her

Logo _TWI Institute Scandinavia

TWI Institut Skandinavien er den eneste officielle certificerede TWI partner i Skandinavien, af TWI Instituttet i USA. TWI Institut Skandinavien er din betroede ressource til TWI Træning, certificering og implementeringsrådgivning. TWI Institut Skandinavien administreres af Business ThroughPeople. 
Læs mere om TWI Institut Skandinavien her.

Vanguard Vanguard blev etableret i England i 1984 af John Seddon, erhvervspsykolog og management konsulent og senest professor ved universitetet i Cardiff. Tidligt i sin karriere udførte John studier, omkring hvorfor så mange forandringsprogrammer i virksomheder fejler.Læring fra dette studie ledte til udviklingen af Vanguards Metode, som kan beskrives som en kombination af Systemtænkning - hvordan arbejdet fungerer - og interventions teori - hvordan man ændrer det.
Læs mere om Vanguard her.
Untitled


Buckingham University er det eneste uafhængige universitet i UK med en Royal Charter og samtidig det mindste med omkring 2.000 studerende. Der er omkring 90 forskellige nationaliteter repræsenteret på universitetet.

Læs mere om Buckingham University her.

Logo Lean Frontiers Jpg

Lean Frontiers arrangerer konferencer og workshops indenfor Lean. Enhver læringsmulighed er fokuseret på et lille stykke af den samlede store Lean viden. F.eks. er Lean Accounting Summit udviklet til CFO, COO, CEO og deres teams som er ansvarlige for udvikling af Lean som en forretningsstrategi.

Læs mere om Lean Frontiers her. 

DDV_4f _NYT

DDV blev stiftet i 1978, med det formål at danne et forum for erfaringsudveksling mellem danske virksomheder inden for området "vedligehold". Fællesnævneren for alle medlemmer er, at de på den ene eller den anden måde beskæftiger sig med området optimering og vedligehold - enten som bruger, rådgiver eller leverandør. DDV bygger sine aktiviteter på engagement frem for personlig profit.

Læs mere om DDV her.