Firmainterne kurser

PrintGem som PDF

Firmainterne kurser

Bliv vært for et kursus fra effektivitet.dk

Firmainterne kurser

For de fleste kurser hos effektivitet.dk er der mulighed for at holde kurset hos en virksomhed. Man kan som virksomhed afholde et kursus kun for egne medarbejdere, men der er også mulighed for at være vært med enkelte deltagere fra egen virksomhed.

Foruden muligheden for at præsentere og profilere virksomheden, kan kurset og de gennemførte øvelser være med til at skabe inspiration og interesse hos virksomhedens øvrige medarbejdere. Måske kan det "at fremmede øjne" ser på virksomheden medføre, at de gennemførte gruppearbejder kan have værdi for virksomheden.

Hvis en virksomhed afholder et kursus internt for sine medarbejdere kan det give virksomheden, afdelingen eller gruppen en fælles referenceramme og give et fælles løft indenfor det specifikke område

Din virksomhed kan blive vært
Hvis din virksomhed vil være vært, er der brug for et møde- eller undervisningslokale til 12 - 16 personer. Der skal være mulighed for at kunne deltage i kantineordning eller at kunne arrangere frokost i nærheden. Virksomheden får naturligvis kompensation for dette og andre omkostninger i forbindelse med arrangementet.

Måske kan en medarbejder fra virksomheden også præsentere et forbedringsprojekt, der har været gennemført. Det er en forudsætning, at deltagerne fra virksomheden ikke kaldes væk til deres daglige arbejdsopgaver under kurset!

Hvornår
Tidspunktet for de firmainterne kurser aftales med effektivitet.dk og virksomheden, de er altså ikke afhængige af kursuskalenderen.

Kontakt os
Hvis du har forslag til et kursus i nærheden af dig - eller hvis du har forslag til en virksomhed, som vil være vært for en dag, må du meget gerne kontakte os på 7022 0004 eller på info@effektivitet.dk.