SCM Øst

PrintGem som PDF

Netværk for dig der dagligt arbejder med Supply Chain Management og logistik

SCM Øst en netværksgruppe for personer på Sjælland, der dagligt arbejder med Supply Chain Management og logistik. Gruppens medlemmer har typisk titel af Supply Chain Manager, logistikmedarbejder/specialist, produktionschef eller konsulent indenfor SCM, ERP eller generel logistikledelse.

Et meget vigtigt formål med netværket er at give medlemmerne inspiration til nye idéer og måder at håndtere arbejdsopgaver, på således at denne viden kan omsættes til praksis i virksomheden.

Medlemmerne i gruppen skiftes til at være værter, men arrangementer kan også afholdes i virksomheder udenfor medlemskredsen.

Medlemmerne opfordres også til at være aktive mellem møderne f.eks. i form af at udveksle relevante informationer i Netværket via e-mails og/eller direkte kontakter mellem deltagerne

Produktion Bes1

Mødefrekvens

Gruppen mødes 6-7 gange årligt, hvor medlemmet dels får konkret faglig input fra andre medlemmer dels har lejlighed til at drøfte egne, eventuelt fortrolige, problemstillinger fra hverdagen. Gruppen diskutere også gerne analytiske og teoretiske problemstillinger indenfor fagområdet. Gruppen kan også vælge at få input fra eksterne personer. Der lægges vægt på at deltagerne er aktive på møderne.

effektivitet.dk's sekretariat ordner det praktiske i forbindelse med møderne, herunder indkaldelse, opfølgning på deltagere, m.m.

Gruppen er startet i 2007.

Pris 

Det koster kr. 3.000,- ekskl. moms om året  at være med i en netværksgruppe. Derudover skal man være medlem af effektivitet.dk – enten via et firmamedlemskab (kr. 5.450,- ekskl. moms om året) eller et personligt medlemskab (kr. 1.850,- ekskl. moms om året).

Bliv medlem

Ønsker du medlemskab af en netværksgruppe, kan du søge om optagelse her.