Lean Supply Chain

PrintGem som PDF

Netværk med fokus på anvendelsen af Lean tankegangen i praksis samt for SCM og logistik

Netværksgruppen er for personer på Sjælland og øerne, der interesserer sig fagligt for anvendelsen af Lean tankegangen i praksis samt for Supply Chain Management og logistik. Gruppens medlemmer er f.eks. Supply Chain Manager, logistikmedarbejder/specialist, produktionschef, konsulent indenfor SCM og ERP eller indførsel af Lean. Der er ikke regler om brancher, men fokus er på fremstillingsvirksomheder.

Produktion Bes1

Mødefrekvens

Deltagelse i denne netværksgruppe kræver, at man er aktivt bidragende og prioriterer at deltage i møderne som afholde 4-6 gange årligt.

effektivitets sekretariat sørger for det praktiske i forhold til møderne, herunder indkaldelse, opfølgning på deltagerne m.m.

Netværk gav konkrete idéer og ny energi

Læs her artiklen: Netværk gav konkrete idéer og ny energi fra Effektivitet nr. 3, 2017. Artiklen er om det første netværksmøde hos Flügger i Lean Supply Chain-guppen. 

Pris 

Det koster kr. 3.000,- ekskl. moms om året  at være med i en netværksgruppe. Derudover skal man være medlem af effektivitet.dk – enten via et firmamedlemskab (kr. 5.450,- ekskl. moms om året) eller et personligt medlemskab (kr. 1.250,- ekskl. moms om året).

Bliv medlem

Ønsker du medlemskab af en netværksgruppe, kan du søge om optagelse her.