Lean Øst

PrintGem som PDF

Et netværk hvor Lean tankegangen i praksis er i fokus

Lean Øst er en netværksgruppe for personer på Sjælland og øerne, der interesserer sig fagligt for anvendelsen af Lean tankegangen I praksis. Gruppens medlemmer arbejder typisk med indførsel af Lean. Der er ikke regler om brancher, fokus er fremstillingsvirksomheder.

Pronova _547x 260 Bes1

Mødefrekvens

Gruppen tilstræber at holde omkring 4 møder årligt, hvor vi dels får konkret faglig input fra andre medlemmer dels har lejlighed til at drøfte egne - eventuelt fortrolige - problemstillinger fra hverdagen. Medlemmerne i gruppen skiftes til at være værter. Det tilstræbes at man en gang årligt kombinerer et netværksmøde med at gå ud at spise en middag sammen for at styrke det sociale sammenhold i gruppen.

effektivitet.dk's sekretariat ordner det praktiske i forbindelse med møderne, herunder indkaldelse, opfølgning på deltagere, m.m.
Gruppen er startet i 2009.

Pris

Det koster kr. 3.000,- ekskl. moms om året  at være med i en netværksgruppe. Derudover skal man være medlem af effektivitet.dk – enten via et firmamedlemskab (kr. 5.450,- ekskl. moms om året) eller et personligt medlemskab (kr. 1.850,- ekskl. moms om året).

Bliv medlem

Ønsker du medlemskab af en netværksgruppe, kan du søge om optagelse her.