Medlemsmøde

PrintGem som PDF

Besøg Ambu A/S - vinderen af Den Danske Supply Chain Pris 2016

Fra venstre: Bo Nielsen, Operations Improvement Manager, Jan 
Lythcke-Jørgensen, Næstformand, effektivitet.dk, Michael Svane,
Branchedirektør, DI, Jesper Strande, Sr. Supply Chain Project Manager
og Henrik Storm Jørgensen, Vice President, Corporate Supply Chain.

Årets prisvinder!


Ambu A/S producerer engangsprodukter til sundhedssektoren, og som ’danmarksmestre i Supply Chain’ er virksomheden nu i selskab med bl.a. Widex, Danfoss, Vola, Region Hovedstadens Blodbank og Lego System.

Dommerkomiteens begrundelse for at tildele Ambu årets Supply Chain Pris hedder det blandt andet, at virksomheden over de seneste 6 år med succes har gennemført store og sammenhængende SCM udviklingsprogrammer, der med stærk professionel projektstyring i kronologisk rækkefølge hver især har konstrueret ’den nye Supply Chain’ hos Ambu. Temaerne har i hovedtræk været: Global S&OP process & Sales Forecasting (2010), Stock Monitoring (2011), Differentiated planning (2013), Direct Order fulfillment (2014), 3PL warehouses (2014) & SCM optimization (2016).

I 2016 har koncernens ’SCM center of excellence’ arbejdet målrettet med projektopgaver omkring ’Cost to Serve programmet’ med udgangspunkt i en kundesegmentopdeling. Særligt den stærke projektporteføljestyring - herunder evnen til at inddrage Salg og Marketing som hovedansvarlige for værdikædeoptimeringer -  har dommerkomiteen hæftet sig ved. Et solidt analysearbejde har skabt unikke resultater, som har medvirket til at skabe betydelig værditilvækst for aktionærerne i det børsnoterede selskab

Hør Henrik Storm Jørgensen, VP Corporate Supply Chain og hans team fortælle om den spændende rejse.

Tilmelding

Tilmeld dig her.